ontdek onze Social Media prijzen

01. - SOCIAL MEDIA PRIJZEN

Maak Indruk,
Vergroot Betrokkenheid

Sta je voor een creatieve blokkade, lijkt het maken van content een eindeloze taak, of ben je iemand die altijd op zoek is naar perfectie in elk beeld? Ontdek dan ons Content Abonnement – de oplossing voor jouw contentdilemma’s!
Geen idee wat je moet posten? Geen zorgen. Is tijd een kostbaar goed? Begrijpelijk. En als perfectionist heb je altijd iets aan te merken op je foto’s? Wij begrijpen je volledig. Met ons Content Abonnement ben je verzekerd van een continue stroom aan visuele inspiratie. Ik kom minimaal 1x in de maand langs om foto’s te maken, zodat jij zonder zorgen en met gemak regelmatig kunt posten.
Laat de stress van contentcreatie achter je. Met ons abonnement krijg je niet alleen hoogwaardige foto’s, maar ook de vrijheid om je te concentreren op wat je het beste doet – jouw verhaal vertellen.

02. - Fotografie CONTENT

FOTO CONTENT
PAKKET Abonnementen

FOTO Starter
CONTENT Pakket

Voel de kracht van gepersonaliseerde visuele content met ons Foto Starter Content Pakket, perfect voor een professionele uitstraling op social media zonder de last van een uitgebreid pakket.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €249,- per maand

FOTO STANDARD
CONTENT Pakket

Upgrade je visuele aanwezigheid met ons Foto Standard Content Pakket. De vrijheid om zelf 15 foto’s te kiezen geeft dit pakket ruimte voor variatie en groei.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €349,- per maand

FOTO EXCLUSIVE
CONTENT Pakket

Ervaar het ultieme niveau van visuele creativiteit met ons Exclusive Content Pakket. Ontvang niet alleen prachtige foto’s, maar ook en extra grafisch ontwerp voor een volledige contentervaring.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €449,- per maand

Een contentabonnement start al vanaf €249,- per maand, exclusief BTW en €0,21 per kilometer vanaf RotterdamDeze prijzen zijn gebaseerd op abonnementsmodellen.
Wil je liever een eenmalige fotoshoot? Neem contact met ons op voor meer informatie.

03. - Laat een indruk achter

VIDEO CONTENT
PAKKET Abonnementen

VIDEO Starter
CONTENT Pakket

Versterk je online aanwezigheid met ons Starter Content Pakket. Begin eenvoudig en betaalbaar met het maken van hoogwaardige video’s voor een professionele uitstraling op social media.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €249,- per maand

Video STANDARD
CONTENT Pakket

Verbeter je online aanwezigheid met ons Standard Content Pakket. Dit pakket is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een evenwichtige oplossing met grootste voordelen.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €449,- per maand

VIDEO EXCLUSIVE
CONTENT Pakket

Verbeter je online aanwezigheid met ons Exclusive Content Pakket, ontworpen voor wie het beste wil. Geniet van premium videocontent en uitgebreide bewerking voor een onvergetelijke visuele ervaring.

Inhoud

Jouw Investering

vanaf: €749,- per maand

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

Samen met jouw bedrijf of alleen met jou, willen wij verder gaan dan de oppervlakte en de kern van jullie verhaal vastleggen. Want in elk beeld schuilt een verhaal, en in elk verhaal schuilt authenticiteit. Laten we samen iets prachtigs creëren. Stap in onze wereld en laten we jullie verhaal samen vormgeven!

DISCLAIMER.

Murat Dogan Studio met KvK-nummer 65779576 wil je hartelijk welkom heten op www.muratdogan.nl. Door onze website te gebruiken stem je met deze disclaimer in. Murat Dogan Studio kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze website is door ons zorgvuldig samengesteld, maar je gebruikt onze website voor eigen risico. Murat Dogan Studio® zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie kan fouten omvatten of achterhaald zijn.

Murat Dogan Studio® is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheden van (informatie op) onze website. Handelingen die je op basis van onze website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor je eigen rekening en risico.

Je mag onze website gebruiken, maar je kunt geen aanspraak maken op onze intellectuele Eigendomsrechten. Murat Dogan Studio® behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kan je altijd via h[email protected] aan ons vragen.